درست همین چند روز پیش بود که AMD گزارشی غیر فنی را از تاریخچه طراحی اتفاقی پردازنده های Ryzen Threadripper منتشر کرد؛ این گزارش حاکی از آن بود که این پردازنده ها به طور کاملا جدا از پردازنده های کلاس سرور EPYC طراحی شده اند و نه تنها ربطی به آنها ندارند، بلکه قرار است مابین EPYC و Ryzen ها قرار گیرند. اما این شرکت در این زمینه به کاربران و دنیای سخت افزار دورغ گفته است و پردازنده های Ryzen Threadripper دقیقا همان EPYC ها هستند که در بخش هایی مسدود گشته و کارایی آنها کنترل شده است. همچنین این شرکت پیش از آن نیز اعلام کرده بود که 3 تراشه از مجموع 4 تراشه مورد استفاده در این پردازنده ها تنها برای پر کردن فضای خالی و حمایت ساختاری است تا بدین ترتیب حرارت تولید شده نیز به خوبی پخش گردد.

AMD در زمینه طراحی پردازنده های Threadripper دروغ گفته است!

در همین حال اورکلاکر مشهور آلمانی با نام der8auer اینبار دست ودلبازی کرده و یک پردازنده ی Ryzen Threadripper را به طور کامل کالبدشکافی و حتی سطح سیلیکونی آن را نیز باز کرده است تا پرده از راز AMD بردارد. این شرکت در پردازنده های Ryzen Threadripper به وضوح از 4 پردازنده ی Ryzen 1800 استفاده کرده است که هر یک دارای 8 هسته و در مجموع 32 هسته هستند.

AMD در زمینه طراحی پردازنده های Threadripper دروغ گفته است!

دو تراشه ی دوم نه تنها برای پر کردن فضا و حمایت ساختاری نیستند، بلکه دقیقا از آرایش EPYC بهره برده و به واقع پردازنده های کلاس سرور EPYC هستند که این شرکت دو عدد از آنها را غیر فعال کرده است و این عدم فعال سازی و مسدود کردن نه فقط در سطح سیلیکون بلکه در سوکت مادربرد نیز اتفاق افتاده است. البته با این وضعیت این احتمال وجود دارد که AMD در آینده پردازنده های Ryzen Threadripper را با 24 یا 32 هسته راهی بازار کند که از نظر فنی امکان پذیر بوده اما از نظر سیاست کاری این اقدام بسیار بعید است چرا که آنگاه آنها مبدل به رقیبی برای پردازنده های EPYC خواهند شد. در نتیجه طراحی Ryzen Threadripper نه تنها 1 سال به درازا نینجامیده است، بلکه دقیقا همان پردازنده های EPYC هستند که با غیر فعال سازی به Threadripper ها تبدیل شده اند.

منبع:www.sakhtafzarmag.com

AMD در زمینه طراحی پردازنده های Threadripper دروغ گفته است!

© کپی رایت - ریکاوری هارد و بازیابی اطلاعات امین پایتخت