فلش های جدید ADATA
مرکز بازیابی اطلاعات هارد امین پایتخت همواره می کوشد تا بروزترین خبرها و همچنین خدمات بسیار مناسبی را در خصوص بازیابی اطلاعات برای شما عزیزان ارائه دهد.
این دو مدل از طراحی تاشو برخوردارند و در عین حال از ظاهری زیبا و خوش ساخت بهره می برند. در بالای آن نیز شاهد شکافی هستیم که امکان اتصال بند را برای حمل راحت تر فراهم می کند. این فلش های جدید به گونه ای طراحی شده اند که نسبت به فلش های قدیمی و سنتی مقاومت بالاتری دارند. در عین حال بسیار جمع و جورند و امکان ذخیره سازی هزاران اسناد، عکس ها، فیلم ها و فایل های سنگین را فراهم می کنند.
کاربرانی که UD230 و UD330 را خریداری کنند می توانند از نرم افزارهای ADATA UFDtoGO و OStoGO به صورت رایگان برای مدیریت بیشتر فلش استفاده نمایند. UFDtoGO یک نرم افزار است که همراه درایوها ارائه می شود و دارای بسیاری از ویژگی های مفید از جمله مرور بدون ردیابی، فشرده سازی داده ها، حفاظت با رمزگذاری AES 256 بیتی و PC-Lock برای نام گذاری است. نرم افزار OStoGO نیز به کاربران اجازه می دهد تا پیکربندی درایوها را به سیستم عامل های نصب شده ویندوز 7 بسپارد و نیاز به بوت شدن از طریق DVD را برطرف می کند.