نحوه بازیابی اطلاعات از هارد لپ تاپ – بخش دوم

تشخیص مشکلات هارد دیسک

برای بازیابی اطلاعات از هارد دیسک لپ تاپ لازم است گام هایی را بردارید. در مقاله نحوه بازیابی اطلاعات از هارد لپ تاپ – بخش اول، سعی کردیم شما را با نحوه این کار آشنا سازیم. با این مقاله همراه ما باشید.

اگر متوجه افت عملکرد شده اید اما هارد دیسک شما هنوز کار می کند، این مراحل را برای محافظت از داده های مهم انجام دهید:

نحوه بازیابی اطلاعات از هارد لپ تاپ

مرحله 1

اگر از رایانه Windows استفاده می کنید، ابزار Disk Defragmenter را اجرا کنید. این ابزار فایل های روی هارد را دوباره مرتب می کند تا سریعتر بارگیری شوند. همچنین می تواند بخش های خراب روی دیسک شما را شناسایی کند. هر گزارشی را که برنامه ایجاد می کند چاپ کنید.

گام 2

از رسانه های فیزیکی مانند درایو USB برای پشتیبان گیری از مهمترین فایل های خود استفاده کنید. پشتیبان گیری از داده ها در رسانه های فیزیکی به طور کلی سریعتر از بارگذاری آنلاین پرونده ها است، بنابراین می توانید اطلاعات بیشتری را در مدت زمان محدودی که هارد دیسک شما همچنان به کار خود ادامه می دهد ذخیره کنید.

مرحله 3

قبل از خاموش کردن لپ تاپ برای بررسی آن، وارد تنظیمات کنترل حساب کاربری خود شوید و هرگونه رمز عبور را در حساب سرپرست لپ تاپ خود حذف کنید. این امر دسترسی کارشناسان Secure Data Recovery را به لپ تاپ شما آسان می کند.

بسته به شرایط، ممکن است به شما توصیه شود هارد لپ تاپ را بردارید. در این صورت، با دفترچه راهنمای کاربر خود مشورت کنید: معمولاً هارد دیسک ها را می توان از پایین لپ تاپ خود با استفاده از یک قفل یا دکمه جدا کرد. درایو باید با خیال راحت در یک کیسه ضد استاتیک با محتویات، کل ظرفیت ذخیره سازی، ظرفیت استفاده شده و تاریخ برداشتن ذخیره شود.

اگر استفاده از درایو را در اسرع وقت قطع کنید، بازیابی موفقیت آمیز داده های هارد لپ تاپ بیشتر محتمل است. عملکردهای معمولی درایو می تواند داده های جدیدی را بر روی پرونده های از دست رفته شما بنویسد و بازیابی آنها را بسیار دشوار می کند

© کپی رایت - ریکاوری هارد و بازیابی اطلاعات امین پایتخت